Deel dit artikel
-

Nieuwe e-paper FD krijgt sociale functies

Het Financieele Dagblad lanceert vandaag een sterk verbeterde versie van zijn e-paper. Daarmee kunnen krantenartikelen worden bewaard om ze later te lezen of worden gedeeld via sociale media als Twitter, LinkedIn en Facebook.

Naast de nieuwe functionaliteiten blijven de bestaande vertrouwde mogelijkheden bestaan, zoals automatisch de laatste editie downloaden, doorklikken naar artikelen op FD.nl, full-tex-search en de RSS-feed met het laatste nieuws

Het percentage lezers met een digitaal abonnement is in een jaar tijd toegenomen van 30 naar 44 procent. E-paper-abonnees zijn in deze categorie de belangrijkste groep. In totaal is de gecombineerde oplage van Het FD hiermee gegroeid richting de 75.000.

Naast de nieuwe functionaliteiten blijven de bestaande vertrouwde mogelijkheden bestaan, zoals automatisch de laatste editie downloaden, doorklikken naar artikelen op FD.nl, full text search en de RSS-feed met het laatste nieuws.

De app die nodig is om de FD e-paper te lezen is beschikbaar in de Apple Store en in Google Play. Bestaande lezers van de e-paper kunnen een update van de app downloaden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond