Deel dit artikel
-

Nieuwe HEMA zorgpas wordt ook kortingspas

HEMA stapt in de online zorgverzekeringsmarkt en kondigt een goedkope verzekering aan van 69 euro. De zorgpas dient echter ook meteen als HEMA kortingspas en geeft tien procent korting op alle producten.

Voor dit nieuwe product werkt HEMA samen met zorgverzekeraar Menzis, die risicodrager is van de zorgverzekering. De klant merkt daar overigens weinig van, stelt het bedrijf. Zowel het online zorgoverzicht als bijvoorbeeld de telefonische klantenservice zijn ‘echt HEMA’. Klanten kunnen hun zorgzaken gemakkelijk online inzien en beheren.

HEMA is al sinds 2004 actief op het gebied van online verzekeren. Onder meer de autoverzekering en de reisverzekering vinden volgens het bedrijf gretig aftrek.

De korting op producten geldt niet voor cadeaukaarten en boeken.

HEMA is ook gestart met de levering van standaard samenlevingscontracten en testamenten. De stukken worden online opgesteld. Het concept krijgt de consument via de e-mail.

Deel dit bericht

4 Reacties

Caroline

Dat is de premie met maximaal eigen risico, de basispremie is 89 euro per maand. Een vergoedingsoverzicht staat op http://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2014/hema-start-goedkope-zorgverzekering-in-2014

E.R.Sinke

10% korting ,ook op gebak?

J.Kijser

Geldt dit ( de 10% korting) ook voor 2014?

Hennie Talen

Wij hebben allang zorg van de Hema ook al 10%vorig jaar ontvagen nu is mijn pas verlopen en krijg geen korting hoe kan ik mijn zorgpas opdaten en mijn klantenpas koppelen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond