Deel dit artikel
-

Nieuwe investeerder voor poetshulp Helpling

De online bemiddelaar voor poetshulp thuis van Rocket Internet, Helping, heeft er in de persoon van Luckaz Gadowski een nieuwe aandeelhouder bij.

Gadowski is bekend als oprichter van Spreadshirt, een site om gepersonaliseerde t-shirts te laten maken, en van investeerder Team Europe.

Gründerszene, dat de investering meldt, speculeert erop dat de ondernemer een bedrag van getallen inlegt om te participeren. Behalve om zijn geld wordt hij ook bij het project betrokken om kennis over recruiting en marketing.

Helpling is nog geen jaar oud en breidt snel internationaal uit om volume te creëren. Dat is een standaard werkwijze voor bedrijven van Rocket Internet. Net voor de zomer ging het van start in Nederland, wat toen het vierde land was. Vorige week waren in Amsterdam op drukke plaatsen in de stad reclameposters op abri’s te zien om de naamsbekendheid te bevorderen.

De dienst bemiddelt via site en app tussen schoonmakers en mensen die huishoudelijke hulp zoeken. Er zouden inmiddels honderden klussen zijn verricht. De site meldt dat 56 mensen daarover een recensies hebben gegeven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond