Deel dit artikel
-

‘Nieuwe iPhone 5S beschikbaar op 20 september’

Werknemers van T-Mobile winkels in de VS mogen geen vakantie opnemen van 20 tot 22 september vanwege de lancering van de iPhone 5S. Dat meldt TmoNews op basis van anonieme bronnen. Dat zou betekenen dat de nieuwe iPhone wordt gelanceerd tien dagen na de geplande presentatie van Apple op 10 september.

Vaak begint de verkoop van nieuwe iPhones het eerst in de VS, waarna de Europese introductie later volgt. Sommige bronnen weten echter te melden dat de iPhones op 20 september ook in Griekenland en Japan te koop zullen zijn. Overigens heeft Apple nog geen persuitnodigingen verstuurd voor 10 september.

Naar verluidt is het voor het eerst dat alle vier grote aanbieders van mobiele telefonie in de VS de nieuwe iPhone mogen voeren. In 2007 had AT&T nog het alleenrecht, Verizon en Sprint mochten pas in 2011 aanhaken en T-Mobile begin 2013.

Persbureau Bloomberg weet nu te melden dat Apple op 10 september ook nieuwe iPads gaat aankondigen, terwijl eerder nog werd uitgegaan van een latere introductie.

Deel dit bericht

3 Reacties

Alifar

Dit is nog niet door Apple bevestigd, 10 September weten we meer hierover.

Tim

Er zijn wel steeds meer berichten over de nieuwe gratis Iphone 5. Ik denk dat ie snel gaat uitkomen

Tom

Jammer dat het design van de iPhone 5s niet doorgezet is naar de iPhone 6. Qua design vind ik de 6 toch echt minder dan de 5 en 5s

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond