Deel dit artikel
-

Nieuwe MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent op 18 november

MediaMarkt opent op 18 november haar reeds eerder aangekondigde nieuwe concept MediaMarkt Tech Village Rotterdam aan het Binnenwegplein. De volledig vernieuwde winkel was al eerder aangekondigd.

In Europa rolt het bedrijf meerdere nieuwe zogenoemde store formats uit die elk een verschillende focus hebben. MediaMarkt Tech Village Rotterdam wordt primair een ontmoetingsplaats voor technologieliefhebbers: fans van de modernste gadgets, variërend van smartphones tot drones.

Binnenin verandert van alles. Naast een baristabar komen er ook tal van boutiques waarin de producten van gerenommeerde technologiemerken worden getoond en waar ermee geëxperimenteerd kan worden. In de boutiques worden elke dag live demonstraties gegeven, van notebook tot kookworkshop.

MediaMarkt benadrukt dat andere typen winkels ook blijven bestaan. Zo zijn er kleinere smart locaties en winkels waarin de focus ligt op snelle reparaties of het afhalen van bestellingen. Ook zijn er winkels waarin de nadruk ligt op gemak en de ervaring van het winkelen, net als de standaard formaat winkels die gericht zijn op klantadvies en het assortiment.

Om bestelde producten op te halen, komt er buiten de winkel een ophaalautomaat te staan die 24/7 beschikbaar is.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond