Deel dit artikel
-

Nieuwe shop-app centreert rondom PayPal

Binnenkort verschijnt een nieuwe shopping-app die winkel bij meerdere webwinkels tegelijk makkelijk moet maken, en betalen ook. Dat loopt via PayPal.

De initiatiefnemer van Klooker, zoals de dienst heet, Dennis Kamst, maakt vandaag bekend dat de eerste groep retailers zich heeft aangesloten. Dat zijn onder meer Topbloemen.nl, Vitaminstore en DierenwinkelXL. “Klooker is de eerste stap naar toegang tot de meer dan duizend merken van vele webshops die in één app en site worden verzameld. Je kunt bestellen zonder in te loggen met een wachtwoord en zonder lange check-outs.”

Kamst richt zich met name op publiek dat herhaalaankopen doet van producten waar het eigenlijk geen binding mee of weinig moeite voor wilt nemen om te kopen.

De webshops die voor Klooker hebben gekozen, krijgen exclusiviteit. Er maar één webshop die een specifiek product kan aanbieden. Retailers die hun artikelen verkopen via de site, betalen een transactiefee per verkoop, dus pay-per-performance. De hoogte van die fee is wat retailers zelf gemiddeld als fee instellen als zij affiliateprogramma’s opzetten. In affiliatemarketingtermen is Klooker een soort publisher, maar dan met de check-out op zijn platform.

Foto: mrdonduck (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Dennis Kamst

Beste redactie,

dank voor uw berichtgeving over Klooker. Ik heb hierbij nog een aanvulling. U stelt in uw artikel dat Klooker zich richt op producten waar een consument eigenlijk geen binding mee heeft of weinig moeite voor wil nemen om te kopen.

Dit is niet helemaal correct. Klooker richt zich tevens op producten waar consumenten juist een binding mee hebben. Bijvoorbeeld dat perfect zittende overhemd van dat ene favoriete merk, dat met een druk op de knop is (bij) te bestellen. En dit geldt ook voor andere producten.

Klooker richt zich kortom 1. op alles wat je vaker nodig hebt. En 2. op die producten en merken die je heel graag wilt hebben.

Vriendelijke groet
Dennis Kamst
Klooker
http://www.klooker.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond