Deel dit artikel
-

Nieuwe winkel Bever krijgt speciale ruimte voor winkelen op afspraak

Buitenwinkel Bever opent 18 maart zijn grootste winkel in de Westfield Mall of the Netherlands. De flagshipstore van 2.500 m2 krijgt een speciale ruimte voor winkelen op afspraak en een Click & Collect-balie met pasmogelijkheden naast een uitgebreide 3D-voetanalyse.

Winkelen op afspraak is niet nieuw bij Bever, maar de flagshipstore is wel de eerste buitenwinkel met een speciale ruimte waar ‘personal buitenexperts’ klanten adviseren en in alle rust nieuwe buitenproducten laten uitproberen.

Ook kunnen bezoekers in de winkel terecht voor de nieuwste Bever-service: een uitgebreide loopanalyse en 3D-voetscan. Dankzij deze service gaat iedereen naar huis met functionele sneakers, wandel- of hardloopschoenen die ‘perfect passen’.

In de winkel kunnen buitenliefhebbers verder terecht voor artikelen van meer dan 400 merken. Van wandelschoenen, rugzakken en kleding tot (reis)boeken en kaarten.

Vanaf vandaag kunnen buitenliefhebbers via de website een afspraak inplannen bij de flagshipstore in de Westfield Mall of the Netherlands. Dat is mogelijk tot 4 uur van tevoren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond