Deel dit artikel
-

Nieuwssite Androidplanet.nl verkocht

De eigenaren van iPhoneclub hebben diens zustersite Androidplanet.nl verkocht aan Realistic Internet uit Nijmegen.

Met een kort bericht op hun bedrijfssite iCulture maken Jean-Paul Horn en Gonny van der Zwaag bekend dat ze na een zoektocht van maanden hun Androidnieuwssite hebben verkocht.

De koper is Peter Geurts van Realistic Internet uit Nijmegen. Hoeveel hij voor Androidplanet betaalt, is niet bekendgemaakt. Hij voegt de site toe aan zijn portfolio waar onder andere ook smartphone.nl en iphoned.nl onder vallen.

Update 27 mei 10:24 uur

Het redactieteam is versterkt, zo laat de kopende uitgeverij BigSpark net weten. De driekoppige redactie gaat aan de slag met Daniël Verlaan als hoofdredacteur. Bovendien zijn er twee nieuwe webredacteuren aangetrokken. AndroidPlanet past goed in de strategische plannen van BigSpark. Peter Geurts, mede-eigenaar legt uit: “De overname van deze site moet eraan bijdragen dat we binnen twee jaar de grootste Nederlandse online publisher zijn op het gebied van smartphones.” De andere eigenaar, Otto Hijnen voegt toe: “Begin volgend jaar zal de wereld meer mobiele telefoons dan mensen tellen. Het aandeel Androidgebruikers groeit gestaag door en het potentieel is enorm. We willen Nederland een betekenisvol platform bieden voor beginnende gebruikers en ook de echte Androidgeeks.”

Foto: tama leaver (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond