Deel dit artikel
-

Nog eens 42 miljoen dollar extra voor reisstart-up Tourlane

De Amerikaanse investeerder Sequoia wil de groei van online reisbureau Tourlane uit Berlijn versnellen en steekt een half jaar na de eerste investering van 21 miljoen euro nog eens het dubbele in de start-up.

Sequoia draagt deze investering samen met Spark Capital, zo meldt deutsche startups. De site weet dat sinds investeerders sinds de eerste grote ronde de deur platlopen in de Duitse hoofdstad. De Amerikanen besloten daarom om, dit keer tegen een lagere waardering, het initiatief naar en de controle over Tourlane in eigen hand te houden..

De start-up van Julian Weselek en Julian Stiefel trok in een eerder stadium al groeigeld aan van de oprichters van Airbnb, Get your Guide en trivago.

Tourlane is een bedrijf waar individuele reizigers meerdaagse tours kunnen boeken. De agenten van de start-up stellen, geholpen door slimme computersuggesties, zo ‘reizen op maat’ samen. Daarbij kiezen ze uit honderden lokale bestemmingen en activiteiten die door tourorganisaties worden aangeboden. De omzet die dat herverpakken oplevert zou op jaarbasis nu op vier miljoen euro liggen.

Foto: flavouz (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Maarten

🙂

die Tourlane site doet het helemaal niet

https://www.tourlane.nl/l/denmark

krijg op elke zoekopdracht een error:

Helaas, we kunnen de pagina die u zoekt niet vinden.
ERROR CODE 404

Peter

http://www.tourlane.nl

werkt bij mij wel gewoon.
wellicht omdat ze Denemarken niet in hun portfolio hebben?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond