Deel dit artikel
-

Nieuwe instapmodellen Nokia

Grote verrassingen had HMD Global, merkhouder van Nokia, niet vandaag. Vanuit Londen werden vanmiddag twee nieuwe toevoegingen aan de smartphone-portfolio aangekondigd: de Nokia 3.4 en Nokia 2.4. Op nieuwe modellen in de 6 en 7 series moet nog langer worden gewacht.

Ook kan de eerder aangekondigde Nokia 8.3 5G worden besteld vanaf 579 euro.

De nieuwe modellen zijn bedoeld voor de onderkant van de markt. De Nokia 2.4 is uitgerust met geavanceerde AI-imaging en een speciale nachtmodus en een Portrait Editor, naast AI-gezichtsontgrendeling.

Nokia 2.4 heeft verder een groot 6,5 inch HD+ scherm en een tweedaagse batterijduur.

De Nokia 3.4 krijgt volgens HMD een serieuze prestatie-upgrade dankzij het Qualcomm Snapdragon 460 Mobile Platform. Het toestel wordt geleverd met een krachtige driedubbele achtercamera met groothoeklens en AI imaging.

De nieuwe Nokia Power Earbuds Lite hebben 35 uur speeltijd en een comfortabel ontwerp met touch control, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren door afspeellijsten. Nokia Power Earbuds Lite hebben een IPX7-certificering: ze zijn 30 minuten lang waterdicht tot 1 meter en dus bestand tegen zweet of regen.

De Nokia Portable Wireless Speaker is volgens TMG ontworpen met veel oog voor draagcomfort en heeft tot vier uur speeltijd.

De Nokia 3.4 is in Nederland verkrijgbaar vanaf tweede helft van oktober in de kleuren Fjord, Dusk en Charcoal met 3/32GB geheugen én NFC vanaf 149,00 euro.

De Nokia 2.4 kun je vanaf eind september kopen in de kleuren Dusk, Fjord en Charcoal met 2/32GB voor 129 euro.

De Nokia Power Earbuds Lite zijn in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Charcoal, Fjord en Snow vanaf de tweede helft van oktober voor een gemiddelde verkoopprijs van 59,99 euro.

De Nokia Portable Wireless Speaker is in Nederland vanaf november verkrijgbaar voor een gemiddelde verkoopprijs van 39,99 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond