Deel dit artikel
-

Nominaties Emerce E-commerce 25 bekend

Voor het tweede jaar publiceert Emerce in juni de E-commerce 25, de lijst van best gewaardeerde Nederlandse professionals in e-commerce. Emerce-lezers konden afgelopen week namen aandragen en dat is op grote schaal gebeurd. De reactie stelde op basis daarvan een top 25 samen.

Het is een besloten stemming, lezers van Emerce magazine en/of de nieuwsbrief hebben een unieke code ontvangen om hun stem uit te brengen. De stemming sluit vrijmiddag 7 mei.

Geen code ontvangen, maar je wilt wel stemmen? Meld je dan hier aan.

Welke professional uit deze lijst verdient het volgens jou om Emerce E-commerce man/vrouw van 2010 te worden? Neem de lijst aandachtig door en breng hier je stem uit.

Alex Jonker (supply chain/e-commerce manager HEMA)

Antoine Brouwer (directeur online UPC)

Claudia Willemsen  (oprichter en ceo Kleertjes.com)

Daniel Ropers (ceo Bol.com)

Dirk van Lammeren (directeur e-commerce TNT Post)

Jeroen Korving  (e-commerce adviseur Korving Klikt)

Jitse Groen (oprichter en ceo Thuisbezorgd.nl)

Johan van Vulpen (oprichter en ceo Greetz)

Jonas de Groot (marketing manager Sundio)

Joran Prinssen (oprichter en ceo iBood)

Joris Aerts (marketing en e-commerce manager Poobies)

Marcel Joosten (çommercieel directeur Centralpoint)

Marijn Maas (oprichter Typhone, nu directeur Blue Mango)

Marque Joosten (ceo Zomoto)

Martijn Hoogeveen (ICEcat)

Martijn van der Zee (VP e-commerce KLM)

Niki van Wijk (e-commerce manager Transavia)

Patrick Kerssemakers (ceo Fonq)

Paul Montagne (oprichter en ceo Groupdeal)

Paul van Breugel (manager e-commerce NS Hispeed)

Peter van der Schaar (manager e-commerce a.i. Sanoma)

Pieter Zwart (oprichter en ceo Coolblue)

Roy van Keulen (vp e-business TomTom)

Sebastian Monteban (oprichter en ceo Worldticketshop)

Wouter Blok (hoofd marketing Easytobook)

 

Deel dit bericht

15 Reacties

Robbert

Het meeste is wel vrij mainstream….zijn er geen nederlandse asos.com, farfectch.com, next.co.uk of etsy.com initiatieven…….?

Arjen

Interessante verkiezing!

Mark

Inderdaad vrij mainstream!

Milan

@Robbert, die innitiatieven zijn er wel maar krijgen nooit Emerce aandacht. Het is al jaren hetzelfde lijstje met af en toe een nieuwkomer. Bovendien is er weinig innovatiefs aan veel concepten in deze lijst, meer copycats 😉

Gijs Vroom - Emerce

@Milan en Robbert De nominaties zijn tot stand gekomen door Emerce-lezers. We hebben oproep gedaan en de meest genoemde e-commerce pro's zijn opgenomen in de shortlist van 25 genomineerden. We staan uiteraard open voor nieuws over goede nieuwe initiatieven en willen die zeker aandacht geven. Mail ons!

Robbert

@milan, ik ken ze eigenlijk niet…daarom ook geen verwijt aan Emerce wat mij betreft. Ben wel benieuwd naar Nederlandse initiatieven die zich kunnen meten met degene die ik noemde……. 

Paul

Ter info: Alex Jonker is al vanaf 2008 geen e-commerce manager meer bij HEMA.

Micky

absoluut: neem eens een kijkje bij http://www.2ndhandbrand.nl

Daniel

Zou het geen goed idee zijn om een korte bio + behaalde recente successen v/d div. genomineerden toe te voegen?  Op basis van de huidige opzet gaat het m.i. erom wie zoveel mogelijk bekenden kan mobiliseren.

Rebecca Rijnders

@Daniel: bij de stemmodule staan alle LinkedIn-profielen, dat zegt wellicht al iets meer, verder is het niet aan ons om te bepalen waarom iemand recht heeft op deze prijs, het zijn nominaties van Emerce-lezers.

Daniel

@Rebecca Die stem modules staan er pas sinds vandaag < 11:21 bij. Recht prijs / nominaties Emerce lezers: begrijp ik hem nog niet.  Dus iedere zichzelf bevlekkende Jan Doedel (de goeden in de lijst daargelaten) kan zijn netwerkje activeren, wint de verkiezing, jullie als zichzelf respecterend blad/blog nemen dit dan klakkeloos over en presenteren de bewuste persoon als best (meest?) gewaardeerde Nederlandse professionals in e-commerce. Ik dacht dat we met het nationaal songfestival het dieptepunt mbt verkiezingen reeds bereikt hadden dit jaar. 

Dennis

Alleen de bekende namen worden hier genomineerd en niet de daadwerkelijke personen die hier dag en nacht mee bezig zijn. gemiste kans, maar zo werkt het bij vele verkiezingen.

Frans

Onbegrijpelijk dat hier niemand staat van VNU / Tweakers. Zij gingen vorig jaar toch echt aan de haal met de grote prijzen?!

Rebecca Rijnders

@Frans: die had je dan zelf kunnen aandragen, dat is het leuke aan een publieksprijs 🙂

Sjaak

Ik zie dat ene Wouter Blok wel heel graag wil winnen… Koopt nota bene in Google in op alle namen die genomineerd zijn. Heeft zeker een Adwords coupon ontvangen ad 50 euro 😉 Nu allemaal lekker klikken!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond