Deel dit artikel
-

Nominaties online mediaman en -vrouw

De nominaties voor de Adwards, twee nieuwe awards voor online mediaman en online mediavrouw van het jaar, worden vandaag officieel bekendgemaakt. De uitreiking van de awards vindt plaats op 15 juni. Organisator AdLink wil van de Adwards een jaarlijks terugkerende prijsuitreiking maken.

Alex Stil (Reddion), Edwin Tromp (Talpa Digital), Gijs Barends (Medialand), Marco Derksen (zelfstandig adviseur) en Stephan Fellinger (zelfstandig adviseur) zijn genomineerd in de categorie online mediaman. Voor online mediavrouw van het jaar is de lijst van genomineerden als volgt: Annemiek Verhagen (Tapps), Charlotte Mesman (Trendystyle), Eveline Aendekerk (Lost Boys), Lot Carlier (Sanoma Uitgevers) en Nathalie Peters (Initiative).

De online branche had twee weken de tijd om nominaties uit te brengen voor de Adwards. De vijf mannen en vrouwen met de meeste voorkeursstemmen zijn uiteindelijk genomineerd. Een vijfkoppige jury kiest de uiteindelijke winnaars. De jury bestaat uit Igor Beuker (voorzitter IAB), Boris Veldhuijzen van Zanten (voorzitter IPAN), Jessica Haagmans (COO Sanoma uitgevers), Heleen van Oord (medeoprichter DQ&A) en Armel Mouque (Director MED:Interaction).

“Het is altijd spannend, de introductie van een nieuwe award,” zegt Bas Seelen, managing director AdLink. “De genomineerden vormen een goede afspiegeling van de online media wereld. Zij houden zich bezig met innovatieve online ontwikkelingen. Het is een goede zaak dat hier een keer specifiek aandacht aan besteed wordt.”

Op 15 juni worden De Adwards uitgereikt tijdens LINK, een jaarlijks door AdLink georganiseerd evenement voor de online media branche.

Deel dit bericht

1 Reactie

Janny Schutte

Zou graag van de partij zijn bij de uitreiking, wie weet?Wel leuk dat het een jaarlijks terugkerend evenement is!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond