Deel dit artikel
-

Non-food artikelen van HEMA online te koop bij Jumbo

Het aanbod non-food artikelen van HEMA, dat de komende anderhalf jaar zijn weg zal vinden naar het Jumbo winkelschap in Nederland en België, zal ook beschikbaar komen via Jumbo.com.

Vanochtend maakten Jumbo Supermarkten en HEMA bekend dat ze overeenstemming hebben bereikt over een commerciële samenwerking in Nederland en België.

Jumbo zal komende tijd de huurcontracten overnemen van 17 HEMA winkellocaties, voornamelijk op stadslocaties. Daarnaast zullen Jumbo en HEMA op zes stationslocaties een gezamenlijk winkelconcept ontwikkelen waarbij Jumbo het foodassortiment levert. Verder gaan stapsgewijs alle Jumbo supermarkten in Nederland en België HEMA artikelen verkopen.

Het aanbod non-food artikelen van HEMA, onder meer kookgerei, tafelaankleding, theedoeken, glazen, feest- en seizoenartikelen en kaarsen, komt ook online beschikbaar.

HEMA maakte vandaag ook zijn kwartaalcijfers bekend. Daarbij ging de onlineomzet met bijna 35 procent omhoog. HEMA boekte een nettoverlies van 1,4 miljoen euro, tegen een winst van 2,7 miljoen euro een jaar terug.

Foto Jumbo

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond