Deel dit artikel
-

NU.nl publiceert nieuwe Androidapp

Nieuwssite NU.nl brengt na maanden ontwikkelen en testen met zijn gebruikers een nieuwe versie van zijn Androidsoftware.

De nieuwe app is geschikt voor zowel telefoons als tablets en komt qua design en functioneren nu in lijn met de software voor iOS. Zaken als berichtenfilters, nieuws- en sportalerts waren tot vanochtend onbekend op dit platform. Ook wordt de markering ‘Later lezen’ en integratie met NUjij.nl gerealiseerd.

Bij de ontwikkeling van de software werkte productmanager Brechtje de Leij samen met de lezers van nieuwssite en fora Androidworld.nl. Zij kregen de nieuwste Betaversies steeds voorgelegd om deze te testen en hun bevindingen door te geven.

De mobiele apps van NU.nl zijn meer dan 4,7 miljoen keer gedownload, meer dan 5 miljoen Nederlanders per maand bezoeken NU.nl via de apps en de mobiele site van NU.nl. Het mobiele kanaal wordt al enige tijd vaker gelezen dan de vaste website. Met op generieke en op GPS-data gebaseerde reclames probeert uitgeverij Sanoma de nieuwstitel gericht te exploiteren.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond