Deel dit artikel
-

OnePlus richt Nederlandse popup store in

Het Chinese OnePlus richt een popupstore in de Stadskamer van het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne (Utrecht) in om zijn nieuwste OnePlus 7T-serie onder de aandacht brengen. Op zaterdag 12 oktober is de winkel tussen 12.00 en 18.00 uur geopend.

De pop-upstore in Utrecht biedt volgens OnePlus een meeslepende, door Google Lens mogelijk gemaakte gallery experience. De galerie – die bestaat uit foto’s van National Geographic – staat in het teken van internationale ontdekkingstochten.

Op donderdag 10 oktober wordt de OnePlus 7T  internationaal gelanceerd in Londen. Dat kan worden gevolgd via livestream op OnePlus.com en de OnePlus-kanalen op YouTube, Twitter en Facebook.

Ook in België zal OnePlus zijn eerste pop-up store openen. Daar werkt het bedrijf samen met Proximus. Tot heden waren de Chinese smartphones enkel verkrijgbaar via de website van OnePlus.

Deel dit bericht

1 Reactie

Wim

Kan een ervaren redacteur er in het vervolg voor zorgen dat in regel 1 al wordt vermeld dat het om smartphones gaat en niet pas in de laatste regel?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond