Deel dit artikel
-

Online fashionwinkel tess v opent derde winkel

Online fashion retailer tess v opent in Breda haar derde fysieke winkel, bewust op een B-locatie om buiten de drukte te zitten.

Elk jaar een nieuwe winkel, lijkt de strategie van onderneemster Tess Verwoert. In oktober 2022 opende ze haar eerste winkel in Nijmegen, op 22 juli 2023 de tweede in Utrecht geopend en afgelopen zaterdag 135 vierkante meter aan de Veemarktstraat in Breda.

Ze omschrijft de inrichting met: “Met overal de huiskleur roze, ziet het interieur eruit alsof het rechtstreeks van Instagram komt, van de deurmat tot de paskamers. De iconische roze wave spiegel en een custommade roze kassa, die ook terugkomen in de winkels in Nijmegen en Utrecht, zijn echte blikvangers. In de handgemaakte Friday Denim-boogkasten is de eigen tess v-jeanscollectie voor klanten meteen herkenbaar.”

Verwoert: ”Mensen die tess v kennen van online, komen naar de winkel en omgekeerd. Door vanaf het begin slim gebruik gemaakt van sociale media en sterke aanwezigheid op Instagram en TikTok, konden we een enorm loyale fanbase opbouwen. Klanten voelen zich daarom niet alleen aangetrokken tot onze online aanwezigheid, maar komen ook graag naar de winkels om het tess v- team persoonlijk te leren kennen.”

Op TikTok heeft ze 107.000 volgers, op Instagram 128.000. Dat publiek bouwde ze in de afgelopen acht jaar op.

Tess v Rhenen kiest moedwillig niet voor A-, maar B-locaties. Het is een weloverwogen keuze om de massa van de stad te vermijden maar de gezellige zijstraatjes op te zoeken.

De onderneming met veertig man draait een omzet van rond de zeven miljoen euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond