Deel dit artikel
-

Oostenrijkse Paysafecard koopt Nederlandse internetportemonnee Wallie

Wallie, een Nederlands bedrijf dat anonieme prepaidkaarten levert om online aankopen mee te doen, is voor een onbekend bedrag overgenomen door de Oostenrijkse speler Paysafecard, dat eveneens een prepaid online betaaldienst levert.

De overname ligt in lijn met de internationale expansie van Paysafecard, dat hiermee zijn eigen marktaandeel hoopt te vergroten. Paysafecard Wertkarten AG, het moederbedrijf van Paysafecard Group, heeft Walie 16 augustus al overgenomen, maar komt nu pas naar buiten met het nieuws.

Volgens Michael Müller, baas bij Paysafecard Wertkarten AG, laat weten blij te zijn met de deal. “We willen ons werkveld verder uitbreiden.” De overname moet de langdurige betrokkenheid bij de snel groeiende online game sector onderstrepen.

Jean-Paul Roussin, directeur bij Wallie zegt dat het laatste jaar in het teken stond van de integratie van Wallie bij een grote speler.
Wallie is inmiddels beschikbaar in elf Europese landen. Met behulp van een pincode, kan de gebruiker online cashbetalingen afhandelen. Tegenwoordig beslaat het portfolio voornamelijk verkopende partijen in de online gamehoek. In 2006 keek het bedrijf nog naar de mogelijkheid een kloon op de markt te brengen louter bedoeld voor betalingen aan sekssites.

Het Oostenrijkse bedrijf breidt voor het eerst uit door middel van een acquisitie. In 28 landen levert Paysafecard zijn dienst. Er zijn volgens eigen zeggen meer dan 350.000 verkooppunten voor de prepaidkaarten en meer dan 3.500 partijen die de kaart accepteren.

Deel dit bericht

2 Reacties

Lo elzinga

Wordt U dan niet te groot? en kunt U dan nog wel overzien
de betalingen via een paysafecard? ik wacht nu al drie dragen
dat er een tegoed van € 25,- wordt bijgeschreven maar op de meeste mails of telefoongesprek krijg ik geen reactie en lijkt het erop dat ik zomaar dit geld kwijt ben. lijkt mij geen goede reclame

ietjee

wanneer komen ze terug ?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond