Deel dit artikel
-

Oprichter Blendle stopt

Mede-oprichter Marten Blankesteijn vertrekt bij Blendle. ‘Na 6,5 jaar eindbaasje spelen bij Blendle vind ik het tijd voor wat nieuws’, schrijft hij op zijn blog.

Hij wordt dit jaar vader, en wil niet langer 80 uur per week werken.

Blankesteijn heeft zijn vertrek intern enkele maanden geleden al aangekondigd. ‘Ik ben al een tijdje op het punt dat ik eigenlijk niets meer te doen heb behalve af en toe een handje helpen als iemand daarom vraagt.’

Blankesteijn heeft ‘nog een hele lijst met nieuwe ideetjes waar ik misschien eens mee aan de slag ga’.

Deel dit bericht

3 Reacties

Paul van Brakel

Waarom zou je 80 uur per week werken als je eigenlijk niets meer te doen hebt?

Rosannie

Na Alexander in Utrecht hebben horen praten bij een boekuitreiking, heb ik de indruk dat het meer Alexanders bedrijf is.
Dat zijn rol in de media, zijn groeistrategie bepalend zijn en dat hij heeft op geen moment gesproken over zijn cofounder of over samenwerken bij diverse vragen die hem gesteld waren.
Mijn vermoeden is dat Marten meer als personeel werd gezien en niet over veel aandelen beschikt bovendien gaf Alexander aan zelf veel geld tijdens tv-optreden in het bedrijf te hebben gestoken.
In die zin begrijp ik die beslissing maar dit bewijst ook dat de eis die veel investeerders hebben aan startende ondernemers om een medeoprichter te nemen, niet altijd noodzakelijk is.

maurice

Wat een tegenstrijdig artikel inderdaad.
Alsof hij helemaal binnen is gelopen met Blendle. Ik snap het hele Blendle niet, waarom betalen voor nieuws als er zoveel gratis beschikbaar is. Waarschijnlijk moet hij gewoon vertrekken. Succes met de ideetjes.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond