Deel dit artikel
-

Overname iAm Store door iCentre rond

De voorgenomen overname van Apple Premium Seller iAm Store door iCentre is definitief afgerond. Het voornemen tot overname werd eind september al bekendgemaakt.

iAm Store (voorheen MacHouse en HTR) heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Hilversum, Dordrecht, Veenendaal en Arnhem. Na de overname telt iCentre 33 vestigingen in Nederland. Daarnaast zijn de businessactiviteiten van het voormalige iAm Business Centre in Veenendaal overgenomen.

Met de overname geeft iCentre naar eigen zeggen verdere invulling aan de in 2008 ingezette groeistrategie. Daarnaast heeft iCentre in het afgelopen jaar het directieteam versterkt door de benoeming van Raymond Cohen als algemeen directeur iCentre Nederland en Martin de Jong als Operationeel Directeur.

Het directieteam bestaat verder uit Paul Poot (Finance) en Elianne Havinga (Commercie). DGA Wouter Schortinghuis is in de rol van CEO verantwoordelijk voor de verdere groei van iCentre in Europa en de gehele iCentre organisatie. Investeringsmaatschappij Antea heeft een belang van tachtig procent in iCentre, de overige twintig procent van de aandelen zijn in handen van het management.

Op 17 november opent iCentre haar 34e vestiging aan de Nassaulaan in Bussum.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond