Deel dit artikel
-

Paazl verbindt met afhaalnetwerk De Buren

Paazl neemt de afhaalkluisjes van De Buren op in zijn assortiment. Webwinkels kunnen deze verzendoptie eenvoudig aan hun checkout toevoegen.

Met zijn vijftig locaties was De Buren een van de weinige netwerken die nog ontbrak aan Paazl. Het bedrijf maakt zogeheten delivery management software. Webwinkels, retailers en merken kunnen hun verzendprocessen hiermee versnellen en, aan de voorkant, vrij simpel meerdere verzendopties overzichtelijk in de checkout aanbieden.

Rond de 1.200 webshops zijn nu aangesloten op het IT-systeem. “De IT-integratie in magazijnen en met vervoerders nemen wij over”, zegt marketingmanager Alvar Piepers. “Je ziet dat logistiek inmiddels hoog op de agenda staat van webshops. De consument wil keuze hebben.”

“Zeker als ze internationaal werken, beseffen verkopers dat ze met meer vervoerders aan de slag moeten.” De contracten met die vervoerders hebben de winkels en merken zelf, maar de IT-integratie in het magazijn en in de online shop verzorgt het bedrijf uit Amsterdam.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond