Deel dit artikel
-

PayPal breidt offline betaalplatform uit

PayPal breidt zijn dienstverlening met betaalsystemen in Amerikaanse winkels uit. Daarbij kunnen klanten betalen met een speciale PayPalkredietkaart.

Famous Footwear, Dollar General, Mapco Express, RadioShack en Spartan Stores voegen zich bij bekende retailers als Abercrombie & Fitch, Advance Auto Parts, Aéropostale, American Eagle Outfitters, Barnes & Noble, Foot Locker, Guitar Center, Home Depot, JC Penney, Nine West, Office Depot, Rooms To Go, Tiger Direct en Toys R Us. Zij gebruiken het PayPal-platform al langer. Daarbij kan met een PayPalcreditcard of met een app en een oincode worden betaald.

PayPal, ooit begonnen als virtuele marktplaats voor de betaling van kleine geldbedragen,  ontwikkelt zich steeds meer tot een normale dienstverlener op het gebied van betalingen. Met een eigen betaalkaart hoopt het voet aan de grond te krijgen in de offline-wereld.

De grote ontbrekende naam bij de aankondigingen is McDonalds. In Frankrijk loopt een proef waarbij klanten van McDonalds in dertig vestiginhen met een app kunnen betalen.

Deel dit bericht

2 Reacties

Theo De Man

Nu Apple nog, want moet nog steeds met een dure creditkaart
hebben om mijn software voor mijn Mac Apple kopen.

Guus

Offline is hier denk ik een ongelukkige term. Online staat voor meer dan het “www”. Zowel de nieuwe POS als ook de mobiele client zijn juist online.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond