Deel dit artikel
-

PayPal krijgt trekjes van een echte bank

PayPal ontwikkelt zich steeds meer als een echte bank. Volgens The Wall Street Journal wil het bedrijf in de VS een groot aantal traditionele bankdiensten introduceren, zoals bankkaarten waarmee ook geld uit de automaat kan worden gehaald.

PayPal heeft geen bankvergunning in de VS, maar maakt gebruik van derden, zoals banken in Delaware en Georgia. Via een bank in Utah kunnen leningen aan consumenten en kleine bedrijven worden verstrekt.

Vooralsnog levert PayPal deze diensten aan een kleine groep gebruikers, die daarvoor zelfs geen kosten hoeven te betalen, overwegend mensen met een klein inkomen. Er wordt geen rente verstrekt op tegoeden.

Bank of America had ook een dergelijk aanbod voor lagere klassen, maar vraagt daar nu 12 dollar per maand voor.

Deel dit bericht

2 Reacties

MJ Lankamp

PayPal benadeeld slachtoffers van fraude die hiervan met bewijs van een ongeldige handtekening aangifte bij PayPal doen door de account van het slachtoffer te blokkeren (al of niet permanent) en doet vervolgens alsof de PayPal rekeninghouder die slachtoffer is geworden van die fraude de boosdoener is ! (PayPal zou geen bankvergunning mogen hebben , temeer zij geen waarde hechten aan de juistheid van een handtekening en er ook niets om geven of een pakket ontvreemd wordt van de eigenaar met een valse handtekening !!!)

Martijn

Paypal is een organisatie die geautomatiseerde handelingen doet. Scammers maken daar bewust misbruik van zodat je in een spiraal van irrationele Paypal beslissingen komt en je uiteindelijk aan het kortste eind trekt en je je geld kwijt bent. Een Paypal medewerker aan de telefoon krijgen is vrijwel onmogelijk. Vermijd dit bedrijf. te allen tijde.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond