Deel dit artikel
-

Philips 125 jaar, Eindhoven viert de toekomst

Eindhoven gaat in mei de ‘toekomst’ vieren naar aanleiding van het 125-jarig bestaan van Philips. In mei is is het 125 jaar geleden dat Philips haar eerste fabriek opende aan de Emmasingel.

Het Pinksterweekend van 14 en 15 meu vol activiteiten wordt volgens de organisatoren gevoed met het DNA van de stad, waarin technologie, verbeeldingskracht, experimenteren, samenwerken en innovatie sleutelwoorden zijn. Die eigenschappen zijn, zoals de samenstellers dat noemen, verantwoordelijk voor het Wonder van Eindhoven: waardoor Philips zo oud is kunnen worden en de stad Eindhoven flexibel genoeg is gebleken om moeilijke periodes te overwinnen. Niet door achterom, maar door vooruit te kijken.

Inwoners krijgen overigens de gelegenheid om ook activiteiten voor ‘Philips 125 Eindhoven viert de toekomst’ te bedenken.

Deel dit bericht

2 Reacties

B Martmans

Niet in Amsterdam met vrijwel alle medewerkers?

Merien

@Martmans inmiddels is Philips nog maar een klein deel van de Philips legacy. ASML en NXP zijn groter dan hun voormalige moeder. Dan zijn er nog vele kleinere ex-Philips bedrijven, zoals Shapeways en Civolution die veel succes hebben.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond