Deel dit artikel
-

Philips hue Go: draadloos lichtsfeer

Philips lanceert de Philips hue Go, een draagbare en draadloze lamp met alle slimme eigenschappen van zijn voorganger en vijf nieuwe dynamische lichteffecten.

Philips is een van de pioniers van slimme appgestuurde lampen, en dus werd het tijd voor een nieuwe variant. Volledig opgeladen kan de Philips hue Go drie uur lang branden en verplaatst worden van de tuin naar de woonkamer naar de slaapkamer zonder het hoofd (of de benen) te breken over snoeren.

De dikwandige bolvormige achterkant van Philips hue Go tilt vormgeving volgens het bedrijf naar een hoger niveau.

Via de bedieningsknop op de lamp kan makkelijk het licht zelf aangepast worden als smartphone of tablet niet bij de hand zijn. Er kan worden gekozen uit zeven verschillende lichteffecten, variërend van functioneel warmwit licht en koel vitaliserend daglicht tot één van de vijf natuurlijke dynamische effecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest en Night Adventure. Elk effect heeft zijn eigen kenmerkende vloeiende gloed en mengeling van kleuren.

Net als Philips hue kan ook hue Go via een vriendelijke ‘lichtmelding’ discreet waarschuwen als er een nieuwe e-mail binnenkomt of als het weer verandert.

Philips hue Go werkt samen met alle Philips hue- en Friends of hue-producten, en is te integreren in een bestaand netwerk.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond