Deel dit artikel
-

Picnic start proef met zakelijke leveringen

Online supermarkt Picnic start vandaag een proef met het gratis en duurzaam bezorgen van boodschappen bij zakelijke klanten. In Leiden, Zoetermeer en Hoofddorp kunnen bedrijven bestellen en in de ochtend worden beleverd.

Bedrijven die de boodschappen vóór 13.00 uur via de app bestellen, krijgen deze de volgende ochtend tussen 09.00 en 13.00 uur geleverd. De boodschappen voor de lunch, koffie en vrijdagmiddagborrel worden vervolgens gratis op kantoor bezorgd.

Volgens medeoprichter van Picnic Michiel Muller is er veel vraag vanuit bedrijven, maar die willen de boodschappen dan wel ’s ochtends bezorgd krijgen.

Zakelijke klanten bestellen net als consumenten via de Picnic-app. Indien gewenst kunnen meerdere collega’s de app met hetzelfde zakelijke account gebruiken, waardoor iedereen boodschappen aan de bestelling toe kan voegen. De betaling vindt plaats via iDeal of een (eenmalige) automatische incasso, de factuur wordt naar de eigenaar van het account gemaild. Zakelijke klanten die zich aan willen melden kunnen in het startscherm van de app kiezen voor het aanmaken van een zakelijk account.

Picnic wil eerst ervaring opdoen met zakelijk bezorgen voordat de dienst landelijk wordt uitgerold, althans in die regio waar Picnic nu al boodschappen aan huis brengt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond