Deel dit artikel
-

PostNL opent pakkettensorteercentrum in Apeldoorn

PostNL heeft zijn twintigste pakkettensorteercentrum in Nederland in gebruik genomen. In dit pand van 7.700 m2 in Apeldoorn worden elke dag tussen de 50.000 en 100.000 pakketten verwerkt.

Het pakkettensorteer- en distributiecentrum in Apeldoorn draagt bij aan de landelijke dekking om zeven dagen per week overal in Nederland pakketten te kunnen bezorgen.

De pakketten die hier in de avond en nacht worden gesorteerd, komen voornamelijk van klanten uit de regio Apeldoorn. Deze gaan naar huishoudens in heel Nederland en België.

In de ochtend worden de pakketten van klanten in de hele Benelux verwerkt. Zij zijn op andere PostNL-locaties gesorteerd en worden vanuit dit pakkettensorteercentrum bezorgd aan huishoudens in de omgeving van Apeldoorn.

Elk jaar worden er in Nederland meer pakketten verstuurd. Zo bezorgde PostNL vorig jaar dagelijks 675.000 pakketten. Dat waren er 207 miljoen in totaal: 17,2 procent meer dan in 2016.

Deel dit bericht

1 Reactie

JL Peters-Duits

Hallo, het nieuwe sorteercentrum brengt niet veel goed, ik denk dat het alleen maar een achteruitgang is want sinds enige weken worden bij postordebedrijven bestelde goederen door PostNL in hun verpakking niet netjes meer bezorgd maar zomaar op de stoep gelegd of gegooid. Dat is nu al vandaag de 4e keer dat dat gebeurt, onder het zand. Wel emails van postnl, dan en dan volgt bezorging en dan zijn wij altijd thuis maar even aanbellen? Nee hoor gooi het maar op de tegels voor de deur. Is dit tevens jullie nieuwe manier van werken? Zo ja dan lijtk het me zinnig om Bol.com en Otto en andere bedrijven die van uw diensten gebruik maken maar in overweging te geven over te stappen naar een andere bezorgdienst die wel op normale manier bezorgt, dus aanbellen en mocht men niet thuis zijn afgeven bij de buren of een briefje in de bus met een herbezorging er op.
Eerlijk, zo lachwekkend dit. Wij krijgen via meerdere bezorgdiensten bezorgd maar zo ongeinteresseerd als van Postnl is nog niet voorgekomen.
Mocht er schade zijn door het neegooien voor de deur of mocht het daar meergegooide pakket gestolen worden stel ik nu op voorhand uw dienst al voor de schade aansprakelijk

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond