Deel dit artikel
-

PostNL start landelijk met ‘same day deliveries’

PostNL is een nieuwe dienst begonnen waarbij het bestellingen bij webwinkels nog op dezelfde dag gaat thuisbezorgen. Daar hangt wel een groter prijskaartje aan.

De pakketvervoerder biedt deze nieuwe bezorgoptie landelijk aan. Webwinkels kunnen hun klanten de mogelijkheid gaan bieden om orders die voor 12 uur in de middag worden besteld, af te leveren tussen zes en half tien ’s avonds.

De dienst ‘Dezelfde dag bezorgd’ wordt gelanceerd met negen webshops. Dat zijn Fonq, Alternate, wijnvoordeel.nl, wijnbeurs.nl, Scheer & Foppen, cameranu.nl, EDC Internet, Kookwinkel Oldenhof, belsimpel.nl. Maar dat is niet exclusief, aangezien alle webwinkels deze logistieke optie kunnen gaan voeren.

Consumenten willen vooral elektronica, gadgets, levensmiddelen en wijn graag dezelfde dag al in huis hebben, zegt PostNL. De prijs voor afleveringen op dezelfde dag wisselt per winkel, maar het is niet vreemd om te rekenen met een meerprijs van tussen de vijf en tien euro.

Samen met ‘Dezelfde dag bezorgd’ introduceert PostNL automatisch ook de mogelijkheid om vijf avonden per week aan huis te bezorgen. Dat was twee avonden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond