Deel dit artikel
-

Post.nl start verzendsysteem voor flessen

PostNL en DM Productions hebben voor het verzenden van flessen een nieuwe digitaal verzendplatform laten ontwikkelen met een daarbij horende verpakking die’ voordelig en onbreekbaar’ is. Voor de ontwikkeling van een nieuwe verpakking is het vervoer van een van de kwetsbaarste producten, eieren, als uitgangspunt genomen.

Naast de verpakking is een volledig nieuw online platform ontwikkeld dat het makkelijker maakt verpakkingen te bestellen en de verzendingen aan te maken. Klanten ontvangen na registratie de gewenste hoeveelheid verpakkingen. Die zijn passend voor 98 procent van de glazen flessen. Via het online systeem zijn de pakketten heel gemakkelijk verzendklaar. Men print zelf de benodigde etiketten uit met een gewone A4 printer. De flespakketten kan men ophalen of zelf afgeven bij een Postkantoor of businesspoint in de buurt.

Tevens zijn er verschillende gratis plug-ins beschikbaar om functionaliteiten te integreren in bestaande webwinkelsoftware zoals Magento, OpenCart, WooCommerce en SEOshop.

Winkeliers hoeven volgens PostNL niet zelf te investeren of grote voorraden van de nieuwe verpakking aan te houden. Het systeem geeft zelf aan wanneer de voorraad terugloopt en moet worden aangevuld.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond