Deel dit artikel
-

Previder introduceert pay-per-use IaaS-platform

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, introduceert een nieuw Infrastructure-as-a-Service platform, gehost op een twin-datacenter infrastructuur.

Previder heeft naar eigen zeggen veel geïnvesteerd in zijn twin-datacenter infrastructuur. Zo werd eerder dit jaar enterprise-class full-SSD opslagen aan het platform toegevoegd, waardoor applicaties van klanten profiteren van hoge prestaties met optimale bedrijfszekerheid.

Het bedrijf rekent hiervoor een prijs op pay-per-use basis. Daarnaast levert men aanvullende diensten, waaronder een managed firewall, DDoS-bescherming en diverse ISO- en NEN-certificeringen voor de financiële sector en de overheid.

De omgeving voldoet verder aan certificeringen als ISO27001, ISO9001, ISO14001 en NEN7510, die vereist zijn voor klanten in diverse sectoren die met privacygevoelige of financiële informatie werken. Ten slotte levert Previder nog aanvullende diensten, waaronder managed security, co-locatie voor hybride cloud-omgevingen, en zakelijke glasvezel- en DSL-verbindingen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond