Deel dit artikel
-

Rechter verbiedt verkoop Samsung-telefoons in Nederland

Samsung mag per half oktober de smartphones Galaxy S, S II en Ace niet meer verkopen in Nederland, omdat het inbreuk maakt op een patent van Apple over de manier van scrollen door een fotogalerij. (meer…)

Deel dit bericht

7 Reacties

Erno Hannink

Gelukkig, ik heb een Nexus S.
Wat een BS

Christian Slagter

Ik heb wel een Samsung Galaxy S II, net als vele anderen? Wat nu? Volgens mij zal er wel een software-update volgen om het probleem op te lossen toch?

Jeroen Bos

Gelukkig heb ik de S2 al. Ben blij dat ik geen Apple aanhanger ben. Anders was ik veroordeeld……..;-) Trouwens lastig procederen tegen het rijkste bedrijf ter wereld. Ik wens Google en de hardware boeren veel succes!

Sander

Haha XD ik heb de Samsung galaxy GIO

John Doe

De kogel is door de kerk… Dat krijg je ervan als je klakkeloos dingen kopieert… Blijkbaar was het nodig om tot een rechtzaak te komen. Heeft Samsung niet genoeg creativiteit in huis om zelf met iets anders/beters te komen dan copy van apple’s ideeen te maken? Volgens mij zullen er nog vele merken volgen… Be orginal, or be … sued … 🙂

Arjan

Wat een BS zeg! Wordt het gras te heet onder Apple´s voeten? Het is meer een kwestie van bediengemak dat Samsung iets dergelijks gebruikt; hoe moet je anders op een scherm dingen gaan bedienen? Dalijk gaat Apple nog iemand aanklagen op grond van het feit dat je met andere toestellen ook kunt bellen/ smsen dus dat dat lijkt op een iPhone…
Gezonde concurrentie kan een bedrijf alleen maar scherper en sterker maken!

Dirk

Het ergste is dat het principe niet door Apple bedacht is, maar dat zij de patenten hebben. Feitelijk is ‘bladeren’, zoals een mens dat in een boek doet, in een motorisch sensorische toepassing omgezet en beschouwen ze de handeling nu als hun eigendom. Ik ben blij dat ze de wijsvinger niet gepatenteerd hebben.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond