Deel dit artikel
-

Relonch, fancy cameracase

Is de Relonch is een heel sjieke iPhone-case met ingebouwde camera of een hele sjieke camera waarbij kosten zijn bespaard op het display?

Voor beiden is wat te zeggen. Alhoewel de iPhone 5 en iPhone 6 al een heel goede camera aan boord hebben, heb je met een goed systeemcamera een grotere sensor, meer resolutie en vaak een zoomlens. Of dat ook het geval is met de Relonch, zullen we pas eind dit jaar kunnen ervaren als de eerste exemplaren naar diegenen worden gestuurd, die nu al 500 dollar hebben neergelegd voor dit concept.

Het enige wat duidelijk is over de specificaties, is het gebruik van een sensor ter grootte van APS-C, maar diafragma (waarschijnlijk f/2.0), brandpunt, merk en of het een zoomlens betreft, is nog onduidelijk. De cameracase zal wel zijn eigen voeding krijgen, dus minder vragen van de batterij van je iPhone.

Aangezien er gebruik wordt gemaakt van een Lightning-aansluiting is de Relonch nu nog alleen geschikt voor iPhone, maar er zullen wel 2 versies beschikbaar zijn voor de iPhone 5 en iPhone 6.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond