Deel dit artikel
-

René Zeedijk commercieel baas bij Zoom.in

René Zeedijk treedt aan als commercieel directeur voor Zoom.in in Nederland.

Dat maakte het bedrijf gisteren aan het eind van de dag bekend. Zeedijk werkte tot vorig jaar bij AdLink, dat in 2009 door het Franse Hi Media werd overgenomen.

De algemeen directeur van Zoom.in Jan Riemens zegt: “De video advertising omzet van Zoom.in is in 2010 met ruim de helft gegroeid en het einde van de groei is nog lang niet in zicht. De beheersing van die groei vereist stevig management".

Het bedrijf produceert en exploiteert online videonieuws. Naar eigen zeggen maakt het dagelijks 200 video’s in tien talen op 1.500 sites in Europa.

Riemens trok afgelopen voorjaar nog Frank Eijken aan van RTL Nederland als Chief Commercial Officer.

Deel dit bericht

3 Reacties

marc dijk

Mooie nieuwe kansen in 2011. Video is booming inderdaad. De verkoop van dit soort producten laat nog veel te wensen over. Te vaak hebben verkopers alleen oog voor het presenteren van hun oplossing, ipv oprechte interesse in het "probleem" van hun klant. Met de overtuiging dat ZOOM hier rekening mee houd en de mensen leert verkopen "nieuwe" stijl, wens ik ze veel succes.  klanthousiast nederland; Omdat aardig zijn beter verkoopt, is zacht de nieuwe harde verkoop aanpak.

Jeroen van Lier

Veel succes met je nieuwe uitdaging Rene..

Theodoor Pater

Veel succes!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond