Deel dit artikel
-

Retail-app PLUX tekent Expert en Bike Totaal

Expert en Bike Totaal zijn de volgende retailers die zich aansluiten op de winkel-app PLUX. Klanten kunnen er winkel- en productinformatie in bekijken en, sinds kort, mobiele bestellingen laten thuisbezorgen.

Daarmee komt het totaal aangesloten winkels boven de vijfhonderd. De volgende ketens zijn al gepland om aan te sluiten en begint er een fundament te ontstaan voor de gebruiker. In de app vindt een groeiend productassortiment, informatie over actuele voorraden, productspecificaties, acties en openingstijden.

PLUX is gebaat bij zoveel mogelijk aangesloten fysieke retailers met landelijk bereik met verschillend assortiment.

“In woelige tijden waarin internet een belangrijke rol speelt in de retail, de rol van de retailer verandert en de klant meer verwacht, is een samenwerkingsverband tussen ondernemende retailers een grote stap voorwaarts. In dit platform blijft de rol en waarde van de ondernemer naar de klant voorop staan en behoudt de retailer zijn eigen identiteit”, aldus Expert-directeur Dik Pijl.

Andere partners in de app zijn Libris, Blz. en Paradigit. Bij laatstgenoemde is het mogelijk behalve te bladeren in het assortiment er ook te bestellen. De omzet wordt toegekend aan de lokaal uitleverende winkel.

Foto: hori (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond