Deel dit artikel
-

Robin Mobile reageert op Go Unlimited EU aanbod T-Mobile

Robin Mobile is de eerste aanbieder die reageert op het Go Unlimited EU-abonnement waarmee T-Mobile de mobiele markt wil openbreken. Het bedrijf volgt T-Mobile met een onbeperkt aanbod binnen de hele EU per 1 februari.

Robin Mobile zegt meer te bieden dan T-Mobile omdat het met maandabonnementen werkt en niet langjarige abonnementen. Daarnaast hanteert Robin Mobile geen geldigheidsduur voor de onbeperkte mb’s, sms’jes en belminuten binnen de EU – in tegenstelling tot andere providers die een limiet hanteren van maximaal 60 dagen per jaar voor gebruik van de mobiele telefoon binnen de EU.

Thuisblijvers krijgen per 20 februari 2017 automatisch bovenop hun maandabonnement elke maand een gratis tegoed met 100 belminuten of sms’jes om vanuit Nederland naar 45 buitenlandse bestemmingen te bellen of sms’en.

De providers lopen met het aanbod vooruit op het einde van de roamingkosten in juni van dit jaar. Dan kost mobiel internet binnen de EU niet meer dan in eigen land en is het niet zo moeilijk meer om een onbeperkt abonnement voor heel de EU te introduceren.

Deel dit bericht

13 Reacties

Ahmet

Met robin mobile kun je in het buitenlan 100 minuten bellen 100 mb intenetten en in nederland kun ja 100 minuten bellen naar het buetenland. Deze abonement kost 30 €
T mobile nieuwe abonement is gewoon super zondee zorgen kan je bellen ook in het buetenland

Marcel

@Ahmet

Dat is niet waar, ik ben Robin Mobile klant en kan vanaf 1 februari onbeperkt internetten, bellen en smsen in de hele EU.

De 100 minuten zijn een extra, je kunt dus ook vanuit Nederland 100 minuten per maand gratis bellen naar buitenlandse nummers. Dit komt nog bovenop het onbeperkt kunnen internetten en bellen in andere EU landen.

Patrick Scheper

Bij T-Mobile mag je wel (Even je adres bij familie hebben in Nederland.) buiten Nederland wonen en het abonnement gebruiken. Bij Robin Mobile ben je verplicht in Nederland te wonen en als je vrijwel elke maand buiten Nederland bent, mag je geen abonnement afsluiten.

Achtmaal

@Patrick, lees goed de algemene voorwaarden bij T-Mobile. Wat je zegt mag dus absoluut NIET bij T-Mobile. Zij hebben heel sneaky deze morgen een aanvulling gedaan op hun bestaande algemene voorwaarden waarin bij T-Mobile staat dat je in Nederland moet wonen of verblijven om er gebruik van te mogen maken…

Dennis

Vergeet niet dat het abonnement van T-Mobile 4G is. Bij Robin Mobile vanaf 39,95 met 4G en max 15 mbps download. Geen idee wat de max download is bij T-mobile Go.

Thomas

Nagevraagd bij Robin Mobile, het gaat bij hun zelfs om ‘semi-permanent’ verblijf. Van hun site veelgestelde vragen: “Je dient echter normaal gesproken het merendeel van je tijd in Nederland te verblijven, te wonen en gebruik te maken van het mobiele netwerk hier. Het is dan ook niet toegestaan de SIM kaart continu permanent of semi-permanent te gebruiken buiten Nederland. We adviseren je in dat geval een SIM kaart aan te schaffen in het land waar je permanent of semi-permanent verblijft.”

Anoniem

Bij T-Mobile kost het €35 per maand. Dit is onbeperkt 4G (150mbit) in Nederland en onbeperkt bellen in, naar en vanuit de EU. In de EU heb je 60dagen per jaar onbeperkt 4G internet. Na die 60 dagen wordt dit 10GB per maand. Is de 10GB op heb je nog onbeperkt langzaam.

Pieter

Ik kan 35 euro bij tmobile niet betalen. Twee tientjes bij Robin Mobile lukt nog wel. Dus ik kies voor robin mobile nu. Tip aan tmobile: verlaag je prijzen! Niet iedereen kan 35 euro per maand betalen!

Ahmet

Vanaf 1 februari word leuk bij Robinmobile
maar met abonnement van 20 € per maand kan je niets doen op internet te traag je moet 39 betalen om te kunnen internetten

Pieter

Mijn zwager is klant en is meer dan tevreden met de snelheid die hij krijgt bij 20 euro. Voor de 1 is dat traag voor de ander prima denk ik…

Achtmaal

Ik gebruik al ruim 2 jaar het Robin 20 euro product en werkt voor mij uitstekend. Doe alles op me mobiel, mailen, youtube, facebook en alles zonder problemen. Ze hebben zelfs de standaard snelheid ook verhoogd vorige week. Voor mij is 35 euro of meer bij andere aanbieders veel te veel geld. Nee ik blijf lekker bij Robin

Maher

Robin Mobile 20 euro per maand is snel zat internet, zelf genoeg om 480p youtube filmpjes te bekijken. en genoeg bandbreedte om een radio zender te streamen op 128kb/s. Sneller internet is een beetje flauwekul tenzij je behoefte hebt aan Full HD filmpjes te zien op youtube en wat dan ook. Websites zullen iets trager laden maar die zijn ook steeds mobiel vriendelijker. Het duurt 5 seconden in plaats van 1 seconde om een site te laden. Ik heb zelf 2MB internet van Robin Mobile en overweeg een stap terug te gaan naar 1MB.

Als ik grote bestanden wil downloaden verbind ik wel met Wifi.

peter

ik kan niet anders zeggen dan uiterst tevreden werkt super een aanrader loopt op 5 mb, prima toch.
ik kan gewoon alles die snelheid is meer dan voldoende en dat voor 19.95per maand en alles onbeperkt nog nooit toestanden mee gemaakt over extra betalen of wat dan ook,
al die andere mooi praters providers je mag ze van mij hebben, mij niet meer gezien gewoon Robyn mobile en klaar

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond