Deel dit artikel
-

Rondje van de Zaak bij Coolblue groot succes

De rondleidingen bij Coolblue pal tegenover het Centraal Station in Rotterdam onder de noemer ‘Rondje van de Zaak’ zijn een groot succes. Tot november zitten de bezichtigingen vol, vertelt Lisa Menheere, verantwoordelijk voor de organisatie van de tours, tegen treinkrant Metro.

De bedrijfscultuur van Coolblue, met ballenbak, een apenkooi en een vergaderruimte die lijkt op Feyenoordstadion De Kuip, spreekt blijkbaar tot de verbeelding. Belgen, Groningers, maar ook Rotterdamse studenten en huisvrouwen van heinde en verre melden zich op internet aan voor een rondleiding.

Dagelijks mogen zo’n twintig personen onder begeleiding door het gebouw lopen.

Coolblue zit sinds 2012 tegenover het CS. Meer dan driehonderd ‘Coolblue’ers’ verzonnen het concept van de in totaal achttien eigenzinnige themakamers. Zo werden het café en de studentenkamer waar het bedrijf is bedacht, nagemaakt. Ook Super Mario Bros-fans vinden hun gading in de themakamer gewijd aan het videospel maar de populairste vergaderzaal bij de bezoekers is de Apenkooikamer, gemodelleerd naar het apenverblijf in de Rotterdamse dierentuin Blijdorp.

Deel dit bericht

2 Reacties

Wesley

Doen ze heel erg slim natuurlijk en ontzettend leuk om als klant een kijkje te nemen achter de schermen.

Sascha Becker

Leuk initiatief en zeker een slimme marketing- en employer branding actie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond