Deel dit artikel
-

Rutte naar Silicon Valley

Minister-president Rutte brengt van 31 januari tot en met 2 februari 2016 een bezoek aan Silicon Valley. Hij wordt hierbij vergezeld door de speciaal gezant van StartupDelta, Neelie Kroes. Samen bezoeken zij grote technologiebedrijven, startende ondernemingen en kennisinstellingen in de technologievallei.

Silicon Valley biedt grote kansen voor Nederland. Veel bedrijven uit Silicon Valley vestigen een deel van hun Europese activiteiten in Nederland. Andersom zijn steeds meer Nederlandse bedrijven actief in Silicon Valley.

Ook werken Nederland en Californië al nauw samen in onder meer de aanpak van klimaatverandering, landbouw en de wereldwijde promotie van schoon en slim vervoer.

Deel dit bericht

3 Reacties

Z.Eur

Snoepreisje?
Silicon Valley intresseert het absoluut niks wie die Rutte dan wel niet mag zijn.

Erwin Boogert

Misschien interesseert het Rutte wel wat Silicon Valley is en doet? Of gebruikt Kroes hem om voor Nederland vissen te vangen?

Silicon Valley is iig niet de eerste plek waar ik aan zou denken bij een snoepreisje.

Gijs Vroom

@Z.Eur
Vreemd commentaar. Natuurlijk vinden bedrijven Nederland interessant als springplank en vestigingsplaats voor Europa. Niet alleen met een gunstig belastingklimaat, red carpet’s, maar ook door de infrastructuur en beroepsbevolking. En dat is het goed dat een premier daar langsgaat.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond