Deel dit artikel
-

Salesforce breidt social commerce aanbod uit door samenwerking met TikTok

Salesforce heeft de samenwerking met TikTok uitgebreid voor bedrijven die gebruik maken van Salesforce Commerce Cloud. Zo maakt de samenwerking het onder andere mogelijk te adverteren naar gebruikers en producten beter vindbaar te maken.

Bijna 1 op de 10 aankopen vindt plaats via social media en dat aantal stijgt alleen maar. Nu digitale aankopen via social media, ook wel social commerce genoemd, een steeds belangrijker kanaal wordt, biedt deze samenwerking bedrijven volgens Salesforce de kans om gepersonaliseerde content te creëren voor de 1 miljard maandelijkse gebruikers van TikTok.

Bedrijven kunnen hun producten met één klik op TikTok publiceren, waarbij bestaande Commerce Cloud-catalogi op TikTok worden gesynchroniseerd.

Met TikTok Pixel kunnen online verkopers snel en eenvoudig de advertentieprestaties analyseren en campagnes optimaliseren om producten beter vindbaar te maken. Met Advanced Matching kunnen verkopers TikTok-advertenties ook beter op elkaar afstemmen en doelgroepen opbouwen voor retargeting.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond