Deel dit artikel
-

Dreamforce congres Salesforce alleen voor gevaccineerden

Het Dreamforce congres van CRM-reus Salesforce wordt dit najaar weer fysiek gehouden, maar dit keer op vier locaties: San Francisco, New York, Parijs en Londen. De aanwezigen dienen volledig gevaccineerd te zijn. Dat maakte topman Marc Benioff donderdag bekend bij de kwartaalcijfers. Vorig jaar vond Dreamforce nog virtueel plaats.

Salesforce presenteerde gisteren beter dan verwachte cijfers. De omzet over het kwartaal dat op 30 april eindigde steeg naar 5,96 miljard dollar, versus 5,89 miljard zoals verwacht door analisten. De winst komt ook veel hoger uit, op 469 miljoen tegen 99 een jaar geleden.

Het platform- en het segment dat de MuleSoft- en Tableau-producten omvat, momenteel het topsegment van Salesforce voor abonnementen, droeg 1,75 miljard aan inkomsten bij, een stijging van 28 procent.

Salesforce’s belangrijkste Sales Cloud-product dat verkopers gebruiken, leverde een omzet op van 1,39 miljard, een stijging van 11 procent.

Salesforce verwacht voor het komende jaar 500 miljoen dollar omzet uit Slack, waarvan de overname dit kwartaal wordt afgerond.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond