Deel dit artikel
-

Samsung Galaxy M21 met drievoudige camera en grote accu

Het regende nieuwe smartphones afgelopen week, van OnePlus tot Oppo, maar of de consument nu echt zit te wachten op nieuwe mobieltjes in zware coronatijden moet nog worden afgewacht. Samsung deed ook een duit in het zakje met de Galaxy M21, een smartphone met drievoudige camera, een vrij grote 6000 mAh-batterij en een AMOLED-scherm voor ‘intense kleuren en contrasten’.

Dankzij de 6000 mAh-batterij kun je de smartphone minstens 24 uur non-stop gebruiken. Bovendien kent de M21 een snellaadfunctie.

De Galaxy M21 is aan de achterkant uitgerust met een drievoudige camera. De hoofdcamera is een 48 megapixel groothoekcamera. De tweede camera beschikt over een 8 megapixel sensor met een 123 graden ultragroothoeklens. Tot slot zorgt de 5 megapixel dieptecamera met Live Focus volgens Samsung voor prachtige scherptediepte in (portret)foto’s.

De Samsung Galaxy M21 is vanaf nu in Nederland beschikbaar in de kleuren zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van 219 euro bij de Samsung e-store, Bol.com en Coolblue.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond