Deel dit artikel
-

Samsung opent eerste Experience Store

In het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne opent Samsung op 12 april zijn eerste permanente Experience Store in Nederland. Bezoekers kunnen er terecht voor alle mobiele innovaties van Samsung.

Een fysieke winkel is vaak de enige plek om een product uit te kunnen proberen voordat je het koopt. En als je vragen hebt over producten is niets zo fijn als het direct te kunnen vragen aan experts, zegt Samsung.

Consumenten kunnen in de winkel experimenteren met Samsungs nieuwste smartphonecamera’s of hun conditie monitoren met de nieuwe smartwatch. Verder kunnen ze advies inwinnen over smartphones, smartwatches, tablets of accessoires en of reparaties uitvoeren. Schermreparaties nemen hooguit een uur in beslag.

In de Experience Store organiseert Samsung verder workshops, bijvoorbeeld over het beveiligen van mobiele data en het maken van professionele foto’s met je smartphone.

In de afgelopen jaren heeft Samsung diverse popupwinkels gehad, onder meer op Utrecht CS ter promotie van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Om de Galaxy Note7 onder de aandacht te brengen, werden tijdelijke winkels in Amsterdam en Rotterdam geopend.  Ook heeft Samsung een bescheiden toonzaal gehad aan de PC Hooftstraat in Amsterdam.

Samsung heeft Apple nog niet echt gevolgd met megastores. Wel zijn in in februari in New York, Los Angeles en Houston eigen winkels geopend ter gelegenheid van de lancering van de Galaxy S10.

De Samsung Experience Store is te vinden op Hoog Catharijnepassage 5 in Utrecht. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur, op maandag van 12:00 tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond