Deel dit artikel
-

Slimme wasmachines en 8K tv’s in Bunnik

Samsung pakt deze week in Bunnik uit voor de vakhandel. Zo is onder de rook van Utrecht onder meer de QuickDrive te bewonderen: een slimme wasmachine die volgens de fabrikant het dagelijks leven makkelijk maakt.

Hij kan zelfs inschatten welk programma hij het beste kan draaien. Ook krijg je via de Q-rator app wasadvies op basis van wat je in de was doet en zie je bijvoorbeeld wanneer je wasmachine een reinigingsbeurt nodig heeft. Auto Optimal Wash gebruikt vier soorten sensoren om het gewicht van de was en de vuilgraad vast te stellen en te bepalen hoeveel water, wasmiddel en spoeltijd er nodig is voor een optimaal resultaat.

Ook in Bunnik de nieuwe generatie Family Hub-koelkasten met naast informatie volop entertainment. De gezinsagenda, het laatste nieuws, je favoriete kookprogramma of muziek, het kan allemaal met deze koelkast. Ben je vergeten of je nog melk op voorraad hebt? Met de slimme koelkast kijk je in de winkel in je koelkast. Weet je niet wat je wil koken? Laat je door de koelkast inspireren met recepten.

De grote trekker is evenwel niet het witgoed, maar de forse QLED 8K TV’s met diepere zwarttinten en een bredere kijkhoek. Weliswaar is er nog maar weinig 8K content (vier keer de huidige resolutie), met de op AI-gebaseerde 8K-upscaling worden bestaande programma’s toch in hoge kwaliteit weergegeven.

De nieuwste televisies van Samsung werken overigens met spraakhulpje Samsung Bixby. Zo zet je de tv met je stem aan of uit of regel je bijvoorbeeld het volume. Samsung Bixby is in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Chinees en Koreaans beschikbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond