Deel dit artikel
-

Samsung SmartThings-producten volgend jaar in Nederland

Samsung gaat zijn zogenoemde Smart Home-producten volgend jaar ook in Nederland te koop aanbieden. Dat zegt Samsungs marketingmanager Gerben van Walt Meijer in Bright Ideas.

Samsung verkoopt in de VS en het Verenigd Koninkrijk al slimme stekkers, beveiligingscamera’s en sensoren die bewegingen, temperatuurwisselingen en waterlekkages detecteren.

SmartThings een platform waarmee alle slimme apparaten aangestuurd kunnen worden. Samsung nam vorig jaar het gelijknamige bedrijf over.

Deel dit bericht

7 Reacties

peter

gaan die dingen net zo snel kapot als de andere apparaten van samsung
en is de sevice net zo slecht

Jan Veneman

Onzin, ik heb veel Samsung produkten in huis en heb nog nooit ook maar 1 probleem gehad. Samsung maakt gewoon top spul. Niet voor niets dat ze elk jaar een regen van prijzen CES awards winnen.

TvG

SmartThings is slechts overgenomen door samsung dus hoezo gaat t net zo snel stuk… zeker een jaloerse iMalloot, grappig dat mensen de moeite nemen om volstrekte onzin te melden… Al jaren probleemloos samsung gebruiker… en laat die hub maar snel komen!

Esther Snijders

Hier ook zo’n imalloot 🙂
Maar ik kan niet wachten tot SmartThings naar Nederland komt. Volgend jaar…dat zijn 12 maanden…al bekend ongeveer wanneer?

Els

Al meer bekend vd planning in nL ?

Dolf Lindeman

Ze moeten de imalloten een keer weren van alle fora. Ik heb ook diverse Samsung apparaten en het is gewoon absoluut topspul. Alles bij iedereen kan kapot gaan maar tot nu toe nooit 1 probleem gehad.

Samsung staat in de VS en Europa op nummer 2 qua customer satisfaction.

Bart

Is de Samsung Smart-Things Hub ondertussen al ergens te koop in Nederland? Aub. wil graag snel een reactie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond