Deel dit artikel
-

Samsung vernieuwt line-up stofzuigers

Dyson is niet meer de enige fabrikant van zeer krachtige stofzuigers. Samsung doet tegenwoordig ook mee. Het bedrijf introduceert een nieuwe line-up van de Samsung POWERstick Jet steelstofzuigers.

De serie bestaat uit de Samsung POWERstick Jet Wall-Mount en de POWERstick Jet Essential.

De Samsung POWERstick Jet is met 200 Watt extreem krachtig. De POWERstick Jet Essential is licht van gewicht en nog altijd goed voor een vermogen van 150 Watt.

De Samsung POWERstick Jet dankt zijn zuigkracht aan de combinatie van de Digital Inverter Motor en het Jet Cyclone systeem. Jet Cyclone filtert de fijnste stofdeeltjes uit de lucht en verzamelt die in de afvalbak. Bovendien is de complete POWERstick Jet line-up uitgerust met een vijflaags HEPA-filtratiesysteem.

Met het twee-in-één oplaadstation kun je de stofzuiger opbergen én opladen. Zo kun je het oplaadstation eenvoudig aan de muur bevestigen, zodat je ruimte bespaart. Ook is het stand-alone te gebruiken.

De Samsung POWERstick Jet Wall-Mount (VS20T7536T5/EN) is vanaf 13 april verkrijgbaar voor 549 euro en de POWERstick Jet Essential in wit met mint in week 19 voor 399 euro. Het Clean Station (VCA-SAE90A) verschijnt in week 19 voor een verkoopadviesprijs van 199 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond