Deel dit artikel
-

Sendcloud breidt uit naar Verenigd Koninkrijk

Logistiek specialist voor webwinkels Sendcloud vergroot zijn internationale bereik met de ontsluiting van het Verenigd Koninkrijk.

Webwinkels in het VK kunnen de dienst uit Eindhoven inzetten in de check-out en voor retouren. Sendcloud ontwikkelde systeem waarmee shops hun eigen klanten makkelijk kunnen laten kiezen tussen beschikbare verzenders. Aan de andere kant van de Noorzdee zijn dat bijvoorbeeld belangrijke vervoerders zoals Royal Mail, DPD en Hermes.

Rob van den Heuvel, CEO en Co-founder van Sendcloud, licht toe: “Door het integreren van Britse bezorgdiensten en implementeren van eenvoudige douaneformulieren zijn we bij Sendcloud helemaal klaar voor de brexit.”

Het bedrijf is reeds actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en Italië. Webshops die de Nederlandse dienst gebruiken kunnen ook makkelijker verzendlabels printen en bijvoorbeeld retourportals inrichten met hun eigen merkuitstraling. De software merkt met grote e-commercepartijen als Shopify, Woocommerce, Magento, Amazon en Prestashop.

De e-commercemarkt in het Verenigd Koninkrijk is naar schatting zo’n tweehonderd miljard euro groot.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond