Deel dit artikel
-

ShowHeroes Group breidt uit naar Azië

ShowHeroes Group, een onafhankelijke leverancier van video-oplossingen, neemt voor een onbekend bedrag Intelligent Video Solutions (IVS) over. Hierdoor kunnen onder meer Indonesië, Japan, Maleisië, de Filipijnen, Thailand en Singapore worden bediend.

Na de overname van PlayAd Media Group in 2021 en smartclip LATAM in 2022, is ShowHeroes nu actief in alle belangrijke wereldmarkten waaronder de Verenigde Staten, LATAM, Europa en Azië.

IVS is een belangrijke speler op het gebied van instream video-advertising in Azië. Maandelijks bereiken zij meer dan 208 miljoen unieke gebruikers via hun AVOD-platform dat de voorraad van de meest toonaangevende en onafhankelijke uitgevers, adverteerders, omroepen en DOOH-aanbieders in Azië omvat. Dit biedt mogelijkheden voor adverteerders en mediabureaus, zo stelt Erik Dubbeldeman, Country Manager bij ShowHeroes Group Nederland.

Volgens Dubbeldeman stelt de overname van IVS ShowHeroes in staat om de Aziatische markt te bedienen en dit is vooral relevant in de huidige markt waar veel partijen consolideren en er een toenemende vraag is naar alternatieven voor de bekende bigtech-platformen en reguliere cookies.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond