Video

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Video

Infographic: de markt voor livestreaming

Het is vooral dankzij Facebook dat livestreaming van de grond is gekomen, maar ook Instagram, YouTube, Twitch en het minder bekende Live.ly doen dapper mee. Er geld mee verdienen is een ander verhaal, al zijn er wel mogelijkheden, denk aan donaties en een betaalmuur. Marketingbureau Koeppel Direct heeft deze markt mooi in beeld gebracht.


De toekomst van e-commerce is shoppable video

In retail wordt content belangrijker dan ooit. Het vormt de basis van alle communicatievormen en creëert op talloze manieren de mogelijkheid om met consumenten te engagen. Voor e-commerce en webshops blijft de uitdaging om merkwaarde te creëren, kopers te vinden en omzetten te doen stijgen. Om de koper de portemonnees te laten trekken en de concurrent te verslaan, zal er met content geïnnoveerd moeten worden. Video biedt de beste kans, maar video alleen is niet altijd genoeg.


Meer artikelen in Video

Channel Video

Hier vind je de laatste ontwikkelingen op het gebied van online video. Over thema’s zoals streaming, productie, distributie en promotie. Online video voor commerciële communicatie. Met best practices, ontwikkelingen en cases. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels