Video

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Video

Nieuw in het videolandschap: programmatic podding

Programmatic ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. En terwijl de term ‘podding’ redelijk nieuw is, gaan partijen zoals BrandDeli en Ster bij SpotX een stap verder door ad pods op een programmatic wijze in te zetten. Er is echter nogal wat verwarring over wat (programmatic) podding inhoudt en daarom ga ik daar graag dieper op in. Wat is programmatic podding en wat zijn de voordelen?


‘Mobiel verdient responsive videoformaat’

Is het niet raar dat praktisch alle websites responsive zijn, maar video er nog altijd in één formaat is? Sjoerd Bleumink van de startup Crop.video vindt van wel. Samen met Bart Römgens ontwikkelde hij in ieder geval software die ervoor zorgt dat horizontale – landscape – video’s worden geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. 


Meer artikelen in Video

Channel Video

Hier vind je de laatste ontwikkelingen op het gebied van online video. Over thema’s zoals streaming, productie, distributie en promotie. Online video voor commerciële communicatie. Met best practices, ontwikkelingen en cases. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.