Deel dit artikel
-

Startpagina Symbaloo voorgeïnstalleerd op Toshiba computers

Persoonlijke startpagina Symbaloo wordt voortaan voorgeïnstalleerd op Toshiba-computers die in Europa worden verkocht. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt.

Symbaloo is een gratis online applicatie waarmee gebruikers op visuele wijze hun favoriete websites kunnen organiseren en gebruiken. Het Nederlandse bedrijf heeft wereldwijd twee miljoen gebruikers en de startpagina is beschikbaar in twaalf talen. De nieuwe interface die in mei is geïntroduceerd zou voor een flinke groei hebben gezorgd.

Voor de samenwerking met Toshiba heeft Symbaloo een aangepaste versie van haar dienst opgezet; SymbalooPlaces.com. Deze versie wordt geïnstalleerd op de meeste Toshiba PC’s die worden verkocht in Europa. Gebruikers worden uitgenodigd om een eigen SymbalooPlaces aan te maken. Instellingen worden automatisch opgeslagen in de cloud en zijn vanaf elk apparaat te gebruiken.

SymbalooPlaces bevat geen reclame en is gratis. Het gebruik van de tabletversie en de apps voor iPhone- en Androidsmartphones zijn ook gratis beschikbaar.

Naast de reguliere startpagina, biedt Symbaloo ook een bedrijfsversie aan. Bedrijven en scholen kunnen hiermee alle online kennis verzamelen en organiseren.

Deel dit bericht

3 Reacties

Marcel Broek

Zo, dat is positief nieuws om de dag mee te beginnen!
Helemaal goed Symbaloo people 🙂

Luuk

Een mooie stap inderdaad voor Symbaloo.

Voor de liefhebbers van een minder grafische startpagina is er nu ook http://startme.com.

Mario

Symbaloo ziet er wel mooi uit ik ga meteen uittesten of het ook praktisch is.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond