Deel dit artikel
-

Straks live: Emerce Recruitment

Bas Westland van e-People trapt om 09.30 uur de virtuele versie af van Emerce Recruitment, het evenement dat oorspronkelijk in het voorjaar in de Meervaart in Amsterdam zou worden gehouden. Je hoort de belangrijkste online en techontwikkelingen in recruitment. Deelname is gratis, maar registratie is vereist.

De recruitmentsector kreeg afgelopen maanden door de coronacrisis een behoorlijke klap. Uit recente cijfers van het CBS blijkt dat in Nederland van april tot en met juni in totaal 322.000 banen zijn verdwenen ten opzichte van een kwartaal eerder. CBS spreekt van een recorddaling. Hoe gaan bedrijven om met de nieuwe uitdagingen in coronatijd?

Het programma is deels live (vanuit de Emerce studio’s in Haarlem) en deels opgenomen. Je kunt dus ook in de komende dagen de presentaties terugkijken. Maar alleen vandaag kun je virtueel in contact komen met sprekers en sponsors. Je kunt je hier aanmelden en je programma samenstellen.

9.45: Maarten Boer van Buutvrij for life (live)
10.20: Onno Blom (Picnic), Sjoerd Burger (Picnic) en Gijs Vroom (Emerce) over de impact van COVID 19 (live)
11.05 Gerard Mulder van Textkernel (live)
11.35 Frank Del Gatto van Emerce Interim over de crisis voorbij (live)
11.50 Anne Albracht van Hunkemöller over het Continu verbeteren van de candidate journey door nieuwe innovaties (live)

Vanaf 12.15 kun je eerder opgenomen interviews en reportages bekijken, waaronder een gesprek met Monte Königs van Whetston, een presentatie van Lorraine Melissen van energiebedrijf Vattenfall, een interview met Mitchell van Koert van Achmea over recruitment in coronatijd, een presentatie van Lelie Zorggroep, een talk van Ronald van Schaik van Kaliber, een presentatie van Sara Cauwenbergh van Indeed en een reportage met NS over het vergroten van kansengelijkheid bij kandidaten. Zie hier het volledige overzicht.

Foto’s Peter Boer

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond