Deel dit artikel
-

SvB Group voorkeurspartner Zwitserse dealsite

Een jaar oud, onbekend in Nederland, maar nu al een grote toeleveranciers van tientallen daily deal-sites in Europa. SvB Group uit Schinnen sluit weer een contract, het Zwitserse Dein Deal van mediabedrijf Ringier.

De Limburgers zijn deze week voorkeurspartner geworden van DeinDeal.ch. Normaalgesproken nemen de daily deal-sites producten af van leveranciers die de laagste prijs bieden. Het contract met de Nederlanders is minder vluchtig en meer gericht op de lange termijn. SvB Group zoekt bij de producenten van A-merken de deals en verzorgt het transport, zodat Dein Deal zijn klanten kan bedienen.

Het verschil met de andere leveranciers zit in de, naar eigen zeggen, goede contacten met producenten en ondersteunende diensten.

SvB Group zorgt ook voor daily deals bij bol.com, 1DayFly, iBood, NRC Media, TMg, Wegener en internationaal bij Groupon.

De woordvoerder: “We bedienen tientallen, zo niet honderden Europese sites. Het meeste werken doen we buiten Nederland, onder meer in Scandinavië, Engeland, Spanje, Italië en steeds meer in Oost-Europa.”

De basis van de activiteiten ligt in sourcing, trading en logistiek. ““We willen meer bieden dan alleen groothandelsdiensten en richten ons nu meer op fulfilment, klantenservice, outsourcing van product line-up en marketing.”

Deel dit bericht

3 Reacties

Stef van Boekel

Trots!

Romano Jennekens

De ware innovatieve concepten vind je steeds meer buiten de randstad.

Bert

Leuk artikel

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond