Deel dit artikel
-

Tam Tam opent mobiele dochter

Fullservice internetbureau Tam Tam krijgt er in Amsterdam een zusterbedrijf bij. Tam Tam Mobile is een label dat zich specialiseert in mobiele bouw en strategieadvies.

Deze week gaat de onderneming officieel van start. Er werkt negen man. “Maar indien een project dat vergt, dan kunnen we eenvoudig opschalen met collega’s van Tam Tam”, zegt Danijel Bonacic die verantwoordelijk is voor het nieuwe mobiele label van het bureau uit Delft.

“Met een specialistisch label kunnen we nog meer focussen, betere mensen zoeken en onze klanten bedienen. Mobiel wordt steeds meer een vak apart. Het brengt offline en online samen”, aldus Bonacic.

De specialisten richten zich op Android en iOS. Later komt daar ook Windows Mobile bij.

Bonacic ziet dat veel bedrijven het mobiele kanaal nog als het kleine broertje van de gewone website zien. Anderen denken überhaupt nog niet na over het ontwikkelen van dit nieuwe kanaal. Maar de trend is wel, dat een groeiend aantal bedrijven een steeds groter deel van het digitale budget aanwendt om de eerste stappen met een site of applicatie te zetten.

“Ze krijgen door dat de meeste contactmomenten met klanten via mobiel is. Dit kanaal komt in de kern van ieder bedrijf.”

“We willen uiteindelijk een strategisch partner van de klant zijn met mobiel: niet enkel bouwen, maar het punt op de horizon zoeken en daar samen naartoe werken.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond